Aegon Alapkezelő kínálata

Az ügyfelek leggyakoribb kérdése, amikor megtakarításról és befektetésekről beszélgetünk, hogy mekkora az elérhető hozam? Jogos kérdés, ugyanis a befektetés ott kezdődik, hogy legalább az inflációt megtermeljük. Az alatt veszteségről beszélhetünk. Az Aegon Alapkezelő kétségtelenül valamit jól csinál, ugyanis 2020. után 2021-ben is az év alapkezelője lett. 8 éve hirdetik ezt a díjat és abból 4 alkalommal az Aegon Alapkezelője nyert.

A szakértelem, a kínálat és az eredmények határozzák meg az alapkezelő teljesítményét. A befektetési alapok azért is egyre kedveltebb befektetési formák, mert szakértők alakítják ki a portfóliót. Emellett folyamatosan felügyelik a teljesítményt, hogy minél optimálisabb legyen az átlagos éves hozamszint. Ami szerintem a legfontosabb, az a referencia a múltból. 1-2 év alatt mindenkinek lehet szerencséje, de hosszú távon egy kiegyensúlyozott eredményt produkálni, na az már értelmezhető befektetői fejjel. Az Aegon Alapkezelő ilyen összetevőknek köszönheti sikereit.

aegon-alapkezelo
Aegon alapkezelő prémium kínálata

Prémium a kínálat, viszont egy szélesebb rétegnek elérhető. Általános igény a megtakarításoknál, hogy az infláció mértékét legalább termelje meg a hozam. Ezt már érintettük.
Az Aegon Premium kínálatában olyan megtakarítási termékeket tudsz elindítani, amelyet az Aegon Alapkezelő kínálatába tudsz befektetni. Jól összerakott portfólióval az elmúlt 8 év átlaga éves szinten 15% körüli hozam, ami mindenképpen kiemelkedőnek tekinthető a piacon. Azt mindenkinek tudnia kell persze, hogy a múlt eredményei erős referenciák, viszont nem garancia a jövőbeli eredményekre.

A napokban volt egy beszélgetésem, ahol a hölgy 120.000 forintot akar megtakarítani havonta. Természetesen megtaláltuk a közös nevezőt és egy előremutató, ráadásul építő jellegű beszélgetés lett belőle. Egy olyan kérdése/kérése volt, ami speciális, viszont nagyon tetszett: Azt mondta, hogy neki az lenne a legjobb, ha ilyen hozamokat tudna elérni Fenntarthatóság és Zöld témakörben. Olyan alapokat keres, ahol a kínálatban olyan cégek szerepelnek, amely a jövőre koncentrál főleg. Persze erre is van lehetőség az Aegon alapkezelő kínálatában.
Aranyosan hozzátette, hogy ez inkább a lelki világának lenne pozitív, de reméli befektetés szempontból is jó irány lehet. Te befektetnél a zöldebb jövőbe, vagy a fenntartható megoldásokba?

 

 

aegon-alapkezelo